Reviews


Onze kleindochter heeft bij meester cor haar A B en C diploma’s gehaald met heel veel zwem plezier in een hele korte tijd.Wij zijn zeer tevreden hoe cor de kinderen les geeft onze kleindochter had veel vertrouwen in haar meester.

Nogmaals super bedankt Cor.

Cattleya


Onze zoon van 3 jaar heeft zijn A diploma gehaald. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij nu zijn diploma.Mede door de goede lessen van Cor en zijn eeuwige geduld.

Nu verder voor zijn B/C bij Cor.

 Tycho


Op 7 augustus kreeg Levy voor het eerst zwemles van Cor, een geweldige zwemleraar met veel ervaring geduld en vakkennis, onze zoon heeft last van prestatiedrang en faalangst en Cor is hier zo begripvol en professioneel mee omgegaan en heeft ervoor gezorgd dat Levy vandaag is geslaagd voor zijn zwemdiploma-A! Heel erg bedankt! Levy kijkt ernaar uit om na de vakantie te beginnen met de B-C zwemlessen!

 Levy


Mijn dochter is eind juni 2021 begonnen bij Cor. Wij waren een beetje sceptisch en gingen ervan uit dat het wel langer dan 3 maanden zou duren. Ze durfde nog niet zonder kurken en kijkt altijd en overal eerst de kat uit de boom. De eerste paar lessen gingen ook gepaard met vele tranen. Cor, de man met veel geduld en vakkennis, heeft het voor elkaar gekregen dat ze zin kreeg in zwemles en uitkeek naar onder water door het gat zwemmen! Nu kijkt ze uit naar de lessen voor haar b/c diploma.

Neeya


Beste Cor,Dank je voor alles wat je voor mijn zoontje Tommy hebt gedaan! Dank je dat je hem alsnog een fijne tijd hebt gegeven met de zwemlessen. Dat hij er weer zonder angst en met plezier heen gaat.

Zijn angst is vergeten.

Tommy


Wij hebben zowel de A-turbo als de B-turbo gedaan bij Cor. Heel professioneel is Cor en weet goed wat hij doet. Kinderen weten ook wat ze moeten doen en voelen zich veilig en vertrouwd. Cor heeft geduld en leert de kinderen vertrouwen hebben in zichzelf. Zwemles bij meester Cor was elke week een feestje. Als je vragen had dan werden we meteen te woord gestaan en werd er altijd duidelijk uitleg gegeven. Kortom bij Cor moet je zeker zijn voor professionele, veilige, en vertrouwde zwemlessen.

Mila en Kian


Lieve meester Cor,Dank je wel voor alle leerzame, toffe, stoere, vermoeiende maar vooral hele leuke zwemlessen. Zowel diploma A als diploma B met heel veel plezier gezwommen met jou!

Heel veel succes in je verdere zwemcarriere.

Delano


Onze Joost vond het best spannend. Maar de instructeur wist al snel zijn vertrouwen te winnen. Super tevreden over de voortgang en de communicatie naar ons als ouders. Als de zwemmeester ergens tegen aan liep, liet hij ons dat direct weten en dacht met ons mee naar een oplossing. Super bedankt!

Joost